NÅR UTILSTRÆKKELIGHEDEN RAMMER

Årh nogle gange så bliver jeg bare så irriteret over, at noget som min blog eller instagram for det første kan fylde så meget, at mit humør bliver dårligt. Men også at likes kan have så stort betydning. Det burde jo på INGEN måde betyde noget, men årh – det gør det bare!! Og jeg er så irriteret! 

Irriteret over firmaer/butikker, som jeg samarbejder med. Deres urimelige krav, deres ufattelig krav for hvad de rent faktisk “betaler” mig for, for at opleve tilbage gang konstant og hele tiden, for at opleve mig komplet bagud, for ikke at være kreativ nok – jeg stopper her, men listen er lang. 

Men hvorfor skal de påvirke mit humør så meget?! Det er jeg på ingen måder stolt af, at det gør. For jo jeg gør det her, fordi jeg elsker det, og ikke med en bagtanke om at skulle blive den næste store blogger – og lad os bare være ærlig her, det kommer på ingen måder til at ske anyway – men det provokere mig, at tingene går den modsatte vej. Hvorfor? Hvad er det jeg gør forkert? Er jeg bare kedelig eller måske irriterende? 

Det spørgsmål giver genklang de her dage, og da en butik jeg har samarbejdet med, i dag skrev de ikke ønskede at samarbejde mere, kom jeg til at græde. Det giver ikke rigtig mening. Men hold op det ramte i noget der allerede gør ondt.

Jeg føler mig på ingen måder tilstrækkelig på min blog eller min instagram. I det arbejde jeg rent faktisk putter i bloggen på ingen måder lever op til min egen forventning. 

Jeg beklager mit sure opstød, og winning. Men det skulle ud…. og væk! 

2 tanker om “NÅR UTILSTRÆKKELIGHEDEN RAMMER

  1. Åh kender det alt for godt søde 🙂 Irriterer mig hver gang jeg bliver sur eller skuffet over f.eks. et billede som ikke lykkedes… Men godt at høre, at jeg ikke er alene i båden <3

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.