HURRA DET ER FREDAG // LETS CELEBRATE WITH SHOPPING

Reklamelinks er markeret med *

Leopard kjole // Boilersuit // Øreringe // Cowboy boots // Kjole // Nederdel // Strik* // Hvide støvler

Det er fredag, og for første gang i flere måneder har jeg weekend efter en arbejdsuge. Det er faktisk en fed fornemmelse, og jeg går en skøn weekend i møde faktisk. I morgen tager en hurtig tur nord på, hvor jeg skal fejre denne skønne lady

Glæder mig hel vildt til at se hende, og fejre hende! Det er lidt for lang tid siden vi har set hinanden! Men inden jeg kører i morgen, står den på ren hygge herhjemme! Havde egentlig planlagt, at jeg ville få ryddet op og rykket rundt på drengenes værelse, men havde åbenbart lige et skud energi, da jeg kom hjem fra job i dag. Så det fik drengene og jeg gjort i eftermiddag. Så den må stå på ren afslapning – hvor ærgerligt 😉 

Lige pt sidder jeg og ser “Disney sjov” med Mikas, og det leder hurtigt tankerne og tasteturet hen på diverse shops til lidt inspiration til ønskelisten, og bare helt generelt. Ærger mig lidt gul og grøn over, at jeg ikke rigtig har nogle penge til at shoppe for i den her måned. But I will survive … eller … 

Jeg er især vild efter at få et boilersuit og et par cowboy støvler! Det er så pæææænt jo!!! 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.