ONSDAG

Bukser, blazer, bælte GENBRUG // Bluse VRS FASHION // Sneakers BRONX // Solbriller H&M

I dag er på alle måder en spændende dag. Der sker mange ting i dag.

Jeg skal blandt andet holde et lille oplæg omkring Sociale Medier og dens påvirkning. Fordele, ulemper – hele molevitten du. Og det har jeg virkelig glædet mig til – har alligevel bevæget rundt i alt det her i knap 6 år (!!!), og ja ét eller andet har jeg forhåbentlig opfanget undervejs 😉 Så jeg glæder mig til at dele ud af min viden omkring det.

Derudover skal jeg stå for et lille event i vores kirke, som der skal handles ind til, og laves mad til osv osv. Så efter arbejde suser jeg ud og handler, og så er det ellers bare i gang.

MEN nok onsdagens mest spændende “aktivitet” er en; Jobsamtale. Jeg er jo pt ansat som vikar, men jeg har været så heldig at blive kaldt til samtale i selv samme stilling, som jeg pt vikarer i. Og jeg har den komplet samme fornemmelse, som når jeg skulle til eksamen. Er så utrolig spændt, nervøs og allerede halvt tudefærdig ved tanken om, at jeg ikke skulle få lov til at blive. Man kommer altså tæt på de søde unger! Og jeg må ærligt indrømme, lærerjobbet har på alle måder overrasket mig. Skulle bloggen ikke ende med at blive til mere end det er nu, så trives jeg faktisk ufattelig godt i jobbet som lærer.

Jeg har nærmest en oplevelse af, at jeg har lært mere de sidste 3 uger end på mine 4 år år på UCN – det ved jeg godt ikke er helt sandt haha, men det er virkelig den fornemmelse jeg sidder med her 3 uger inde i mit vikariat. Og det ELSKER jeg! Jeg er virkelig nu så taknemlig og glad for, at jeg holdte ud, og tog chancen med at færdiggøre min uddannelse. For jeg havde ikke forestillet mig, at det der ventede mig på den anden side var det her! Jeg er så HELDIG!!

2 tanker om “ONSDAG

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.