MANDAGS TANKER

De sidste par år har jeg på alle måder haft dårlig samvittighed, når bloggen stod stille bare 1 dag. Men jeg har aldrig været så indforstået med, at det er ok. Jeg gider ikke at opdatere hver dag, hvis jeg ikke har noget at sige, hvis jeg ikke har noget at dele. Det er ok, at det autentisk, og det ikke SKAL gøres hver dag, for så er det ikke MIG I får, men opstillet version. Og det er på ingen måder ok – hverken den ene eller den anden vej.

Mine sidste weekender – faktisk lige siden jeg startede på job – har været fyldt med aktiviteter. SKØNNE aktiviteter, men jeg kunne virkelig også mærke det i kroppen i går. Jeg har i det hele taget den sidste uge været utrolig flad og haft et lavt energi niveau, og det har uden tvivl noget at gøre med, at min “fremtid” på mange måder blev afgjort onsdag aften, og det var særligt derefter, at jeg blev helt flad. Så den kommende weekend, hvor bare skal være os, julehygge og slappe af, og det ser jeg virkelig frem til.

Men forude venter endnu en fantastisk arbejdsuge. Jeg har stadig lidt svært ved at forstå, at det er mit nu – altså der kommer ikke nogen andre. Det er mit, alene! haha. Og ikke mindst, at jeg nu er blevet så “voksen”. Og det fik mig til at tænke på en række plusser og ja minusser ved det, at arbejde fuldtid 😉

Plusser: 

  • Jeg har noget at stå op til hver dag – Det lærer man hurtig som arbejdsløs, det er bedre at have noget som dagen skal gå med end at skulle genopfinde den dybe tallerken hver dag selv.
  • Kollegaer – Det er på alle måder fantastisk at være omgivet af skønne mennesker, som både kan spare med professionelt, men samtidig med også bare kan få et godt grin med i pauserne.
  • INGEN LEKTIER – den behøver vist ingen uddybelse 😉
  • INGEN EKSAMENIER – well, det siger vist også pænt sig selv haha
  • Jeg har et say – og med det mener jeg, at jeg har lige så meget at bringe på bordet, som mine kollegaer, og ikke mindst ikke føler mig vejet hele tiden, som når man studere.
  • Lønnen – ja altså efter godt og vel små 6 år med SU og derefter dagpenge, så bliver der lidt en fest herhjemme den 1/12, når min første løn tikker ind 😉
  • Jeg ELSKER mit arbejde – Jeg kan virkelig godt lide at arbejde – det er hårdt, og helt igennem fantastisk!!

Minusser: 

  • Mindre tid – som studerende var der mere tid i hverdagen – til bloggen og mine andre frivillige aktiviteter. Så det er lige en læringskurve, hvordan jeg får det passet ind sammen med et fuldtidsarbejde nu
  • Står utrolig tidligt op – haha ej jeg ved godt det nok er lidt noget pjat, men wow hvor er det hårdt at stå op kl.6.00 hver dag
  • Mindre tid sammen med mine børn – Som studerende havde jeg virkelig mulighed for at holde hjemmedage med mine børn, eller aflevere dem senere eller hente dem tidligere. Det er der ikke lige så meget af nu.

I det hele taget er tid bare blevet en anden faktor. Alting skal planlægges lidt mere, og gøres lidt mere op i, hvad er vigtig, og hvad er ikke vigtigt. Og jo ikke et problem, men bare en helt anden verden, og det kræver virkelig noget tilvænning.

Og overvej lige, at det her skal jeg så de næste 40 år haha! Det er så crazy en tanke !!!

3 tanker om “MANDAGS TANKER

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.