LØRDAG

Cardigan, bukser, Totebag GENBRUG // Støvler VRS FASHION // Turtleneck GINA TRICOT

Jeg føler lidt jeg ofte starter sådan her ud, når det er weekend, men der er et eller andet over lørdag der bare er helt stille og rolig, og som giver den mulighed man savner i hverdagen. Ro. Tid. 

Jeg nyder at se på mine 2 drenge lege, alt i mens der julefilm på skærmen, som jeg nyder nok lige så meget som Mikas og Asger hehe. 

I dag er en dag med mange planer – jeg skal med min veninde Janni til Mega Kup, hvor vi skal ose og hygge, og ja måske shoppe en lille smule. Kl.15.00 skal Christian, Mikas, Asger og jeg til julekoncert i Musikkenshus – en gave vi fik i sommers, og som jeg på alle måder har glædet mig til at indløse. Er så spændt, og ikke mindst i forventning. Jeg mener, det er Aalborg Symfoniorkester. Det kan da kun blive godt 😀 
Og sidst, men IKKE mindst, skal vi hen og spise med et skøn vennepar. Så der er virkelig lagt i kakkelovnen til en fed lørdag! 

Elsker virkelig at være “hjemme” i Aalborg. Selvom jeg elsker Silkeborg mere og mere for hver dag der går, så er det bare stadig noget helt særligt at komme tilbage til Aalborg. Alt er vant, genkendeligt og hjemmeligt på en helt særlig måde, som jeg nyder at komme tilbage til en gang i mellem. 

2 tanker om “LØRDAG

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.