CHRISTMAS SHOPPING

Reklamelinks er markeret med *
1* // 2* // 3* // 4* // 5* // 6* // 7 // 8* // 9*

Sidder her i sofaen med et afsnit “Bonderøven op til jul” på TV’et og Christians røst oppefra hemsen/hans kontor, hvor han spiller computer med gutterne. Det er i bund og grund ret hyggeligt. Samtidig prøver jeg ikke at stresse for meget over, at jeg skal have planlagt en julefest, have tjekket op på et par ting til i morgen og det faktum, at jeg stadig mangler at få købt 8 julegaver #dårligplanlægning. 

Tilsæt dertil en portion shoppelyst, og så har vi en ufattelig dårlig cocktail. Decembermåned er bare ikke en måned, hvor der bliver brugt mange penge på tøj til en selv. Og så har jeg bare ikke kunne købe noget de sidste par måneder – har købt min pels i genbrug til 80kr i onsdags, og det er det. Og ærligt, jeg SAVNER at shoppe. Jeg savner at få noget nyt tøj. Ja, jeg elsker det! For det giver mig utrolig meget inspiration, og jeg elsker at prøve ting af. Og selvom det er en god udfordring at skulle prøve det af med det man nu en gang har i sin garderobe, så er det virkelig også bare fantastisk med noget nyt en gang i mellem. 

Jeg har en lille liste jeg en gang mellem kigger på, og drømmer lidt om at se i min garderobe. Det forbliver lidt ved drømmene endnu, men forhåbentlig er der lidt jeg kan investere i, når det famøse januarudsalg starter op inden længe.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.