COLOR SPLASH

Tæller I også en lille smule ned til ferie? Selvom jeg elsker, som i KNUS ELSKER mit job, så glæder jeg mig alligevel til 14 dage med min lille familie. Tid til bare os, og ikke mindst til en masse familiebesøg hehe. Men vigtigst af alt – virkelig bare tid med og til hinanden. Men inden da venter en uges arbejde, og (endnu) en weekend fyldt med planer. Dem har vi virkelig haft mange af det sidste stykke tid, og nok også årsagen til at jeg er ved at være godt klar til en omgang ferie hehe. 

Det er alligevel ved at være nogle måneder siden de her billeder blev taget – hvilket nok ikke er svært at regne ud med de bare ben, og ja blade på træerne. Kjolen og jakken er stadig en favorit. Kjolen købte jeg i Vila, og har vitterlig den smukkeste grønne farve, og jakken var et tilbud i Envii, som jeg på alle måder havde drømt om at eje, og da jeg endelig stod der med den i hånden til 50% var det ikke et køb der var svært. Og selvom den lige nu er lidt for koldt, så er det på alle måder fantastisk at have noget at se frem til at have på til foråret 😉 

En tanke om “COLOR SPLASH

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.