CRAVES :: THE BEADED HAIRACCESSORIES

Reklamelinks er markeret med *
2 pak spænder* // Rundt spænde* // Enkelt spænde // Hårbøjle med perler* // Hårspænde 

Pernille Teisbæk – min all time favourite fashionista – lagde den anden dag et billede op, hvor hun bærer de sprødeste spænder, som jeg på alle måder faldet pladask for. Dem hun bærer er fra mærket Neophyte, og jeg strøg fluks derind for at finde dem, og ja, så var de selvfølgelig udsolgt. På alle måder skod, jo!! MEN både en butik der hedder By Retro, som er findes i Aalborg og Glitter (tak for tippet til Elham!!) fandt jeg nogle der mindede ufattelig meget om dem. 

Hår accessories er i det hele taget noget nyt for mig. Har da benyttet mig af scrunchies, men ikke så mange spænder mm. Men er virkelig vild med det, og vil gerne til at bruge det noget oftere – er I med på trenden? 

En tanke om “CRAVES :: THE BEADED HAIRACCESSORIES

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.