STEAM AWAY

Reklame for Philips ComfortTouch

Kender I det med at have en god intention om, at få husket at få købt nogle af de der praktiske ting, men så bare aldrig kommer dertil?
Sådan har det været for mig og et strygebræt det sidste halvandet år. Jeg har på alle måder manglet det, men på alle måder heller ikke haft lyst til at investere i et! Hvorfor? Simpelt – det fylder, tager en evighed og bliver alligevel gjort for sjældent, og så ville strygebrættet på stå og fylde og irritere mig noget så grusomt!

Og jeg har gået længe og været lettere misundelig på alle dem der viste og fortalte omkring deres steamer, som jeg bare lød helt genial, og ikke mindst som et meget bedre alternativ! Enters Philips!

Jeg blev tidligere på året spurgt af Philips om jeg kunne tænke mig at teste deres ComfortTouch, som er en stående steamer, som har et noget højere damptryk end en håndsteamer eksempelvis har. Og det skulle eftersigende gerne give et mere professionelt resultat. Den har 5 indstillinger, som gør det muligt at tilpasse det til det tøj man skal have steamet. Dertil fjerner den lugt og bakterier, samt blødgør tøjet, hvilket er pænt genialt til det tøj der ikke tåler vask og ikke mindst forlænger tøjets levetid. Et kæmpe plus i en tid med tøj der er lavet i ringere kvalitet, og ja også til det der er.

Hvad er så min erfaring?

Jeg må indrømme, at jeg godt forstår folks begejstring! Det er så utrolig nemt, og jeg tog tid på, hvor lang tid det ville tage mig at steam 14 stykker tøj. I alt tog det mig 23 min. Not even kidding. Det er let, overskueligt og giver et mega godt resultat. Det ENESTE minus for mig er at den er så stor. Og til trods for, hvad de selv skriver om at den skulle være pæn at have stående fremme hehe, så synes jeg ikke den er så pæn .. 😛 MEN hvad den mangler i udseende, har den til gengæld i effektivitet og i tidsbesparelse. Og så har jeg altså gerne et monstrum af en steamer stående i mit walkin.

Jeg er imponeret over dens evne, og effektiviteten, og så synes jeg bare det sjovt at bruge den. Kald mig skør, men det giver mig en følelse af velvære. Lidt ligesom når jeg støvsuger. Virkelig slidt, men virkelig også SÅ sandt haha!

6 tanker om “STEAM AWAY

  1. Lidt useriøst at glemme at udgive et sponsoreret indlæg, det er firmaet nok ikke så glade for

    1. Tja, indlægget er fra den 19 december, og skal ikke udgives på min facebook. Det er bare noget jeg vælger at gøre, som noget ekstra. Det skal op på bloggen, som aftalt. Så tænker du skal holde styr på dit, og så holder jeg styr på mit 😉 Det er svært at skulle lege dommere over andre personer.

  2. Ej jeg er virkelig glad for at høre, hvad du synes om den. Har nemlig overvejet at købe den så længe. Har en håndsteamer, og kan fortælle dig, at den er super fin. Men du har kan utrolig meget mere med sådan en, som du har 🙂 Godt jeg har fødselsdag i Januar, så må den komme på listen 😀

    1. Det er faktisk rart at høre! Men tænker at jeg helt sikkert også skal have en lille steamer på et tidspunkt, så jeg kan have den med rundt, for jeg er pænt addicted af den nu 😀

  3. Hold da op Louise – du er vist glad. Eline, rigtig godt indlæg 😀 Elsker som altid, at læse med.
    Og nu har du endnu en gang sat noget i mit hoved, som jeg må eje.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.