JULEFERIE

Om mindre end 4 timer ringer det ud for sidste gang i år, og jeg har juleferie. En ferie jeg virkelig set frem til – en ferie jeg for første gang i år kan slappe 100% af i. Jeg har et arbejde, ingen opgaver, ingen forberedelse #donethat og bare intet andet på programmet end at nyde tiden med min familie. Jeg kan på alle måder godt mærke forskel på, at jeg ikke længere er studerende. Når jeg har fri har jeg rent faktisk FRI – seriølle det er fed fornemmelse. Jeg savner virkelig ikke at være studerende – var på alle måder kørt surt i det, og ELSKER at arbejde.

Vi har en del planer her i julen – hvad sker der egentlig for at juledagene altid bliver så hektiske? hehe. Det overrasker mig hvert år, at ferien er proppet med en masse arrangementer, og så er min familie endda ikke så slem, hvad angår familietraditioner. Men alligevel har vi kun 2 dage hjemme i mellem jul og nytår. Så jeg kommer til at nyde vores dage før juleaften liiiiidt ekstra 😉

2 tanker om “JULEFERIE

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.