GLÆDELIG BAG(H)JUL, VENNER

Der er sket noget for mig! Jeg er blevet mere glad. Jeg har genvundet min kreativitet og ikke mindst glæde ved at tage billeder af alt det der falder mig ind! Ikke sortere så meget mere, mindre selvkritisk og bedre til at udelukke det der gør mig i dårligt humør.

Jeg valgte for nogle dage siden at åbne for noget der har svært for mig. Nemlig instagram. Det enorme pres jeg lagde på mig selv for at kreere godt content, hvilket tog glæden ved det hele fra mig. Jeg var ked af det hele tiden, og kunne på ingen måde finde noget positivt ved mig selv eller det jeg lagde op. Og på grund af instagrams “geniale” nye algoritme er det at få et like, som en by i Rusland. Det forkerte kom til at fylde!
Jeg valgte at sætte ord på det, og ikke mindst; sige det højt. Til trods for alt i mit skreg jeg skulle holde det for mig selv.

MEN det vidste sig at være dét der skulle gøre mig fri. Fri for de hæmmende tanker, som på alle måder gjorde mig ukreativ og i stedet efterlod med en følelse af utilstrækkelighed. Fri til at ligge det op, som jeg har lyst til, og ikke mindst fri til at være mig! Med mine ekstra kilo og det hele. Og seriølle – det er så SKØNT!! Og jeg er glad. Virkelig! Det har været så umådelig befriende på alle punkter.

Sociale medier har en underlig magt, som skal tages alvorligt! Den må på intet tidspunkt komme til at styre os eller hvordan vi ser på os selv!

Nederdel & Sweater MONKI // Sko GENBRUG

2 tanker om “GLÆDELIG BAG(H)JUL, VENNER

  1. Dejligt at du er kommet godt ud på den anden side ❤️👍 Du er skøn og dejlig 😍

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.