THE CHRISTMAS LOOK

Selvom julepyntet er pakket væk herhjemme, så er der stadig plads til lidt julestemning – også her på bloggen. For hold nu op, hvor er det en skøn tid på året. ELSKER jul!!

Vi fejrede jul hos mine forældre, og skulle egentlig også have haft min moster og mormor og morfar til jul, men grundet sygdom forblev det til mine forældre, min lillebror og os. Og det var virkelig en skøn aften. Mest af alt, fordi Mikas har noget en alder, hvor hans begejstring over juleaften er det HELE værd!

Jeg var hoppet i en skøn glimmer kjole, som jeg købte på tilbud i Føtex den 23.12, og havde parret den sammen med nok jordens sejeste nylonstrømper. Jeg havde vundet dem i en konkurrence på instagram, og jeg synes de er så møg fede! Og derfor ærger jeg mig også gul og blå over de kun holdt den ene aften. Men det var en lovestory så længe det varede 😉

2 tanker om “THE CHRISTMAS LOOK

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.