ABOVE THE SKY

GODT NYTÅR venner. Så længe siden er det jeg sidst tjekkede ind her, at jeg slet ikke har fået ønsket jer godt nytår.

Tiden er en sjov ting, og jeg har intet behov for at undskylde mit fravær, men tankerne har centreret sig rundt om, hvad der gør, at bloggen pludselig ikke længere er mit pusterum. Jeg har tidligere nævnt, hvad konkurrencen inden for denne branche gør ved mig, og det er ærligt den følelse der gang på gang bliver ved med at sidde fast i mig.

Og det er en ond cirkel – for jeg har ingen ide om, hvordan den stoppes? Det er som om jeg er endt med et lidt dårligt syn på noget jeg egentlig selv elsker.

Det er meget nemt at bare sige, at det bare for en stund, og på et tidspunkt skal det nok blive bedre, men hvad nu hvis det ikke gør? Er bloggen her så et sted jeg vil fortsætte med? For nu har jeg mine tvivl. Men lader døren stå åben lidt endnu.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.