BLOGGING & PR KONSULTATION

Blogging og PR konsultation


Nu er det muligt at bestille mig som blogging konsulent. Jeg kan med min erfaring og viden om blogging og samarbejde mellem virksomhed og blogger, hjælpe dig eller din virksomhed med at tænke blogging som en del af en PR strategi.

Blogs er en central del af internettets tilbud. Da blogs er centreret omkring en eller anden form for interesse, mad, kager, musik, ledelse eller politik, er der noget for enhver.

Jeg har på min blog www.elinetychsen.com, skrevet om mode siden april 2013. 

De læser om det meste der foregår i mit liv, dog primært emner med fokus på mode. Med jævne mellemrum skriver jeg indlæg der er sponsoreret af en af mine samarbejdspartnere.

Jeg har blandt andet skrevet sponsorerede indlæg i samarbejde med Pieces, Hvisk, Selected Femme, Vila, VRS, Esprit, Depend Cosmetics og Jane Kønig. De har, ved at sponsorere mig og min blog fået deres produkter eksponeret for mine læsere.

Ud over at skrive om mode, er jeg leder for en musikgruppe og læser til daglig til lærer, så jeg er vant til at stå på en scene og kommunikere til større og mindre grupper. Det er denne erfaring du kan få del i, ved at invitere mig til at komme ud til dig og din virksomhed.

Hvis du ønsker at booke mig, eller bare høre mere, kan du skrive en mail til elinetychsen@outlook.com

eller ringe på tlf.: +45 22 57 59 50


 Tekst forfattet af Christian Tychsen – cstychsen@gmail.com