About ELINE TYCHSEN

“Style is a way to say who you are without having to speak”. Netop de ord af Rachel Zoe beskriver, hvorfor netop fashion og styling er der der har fanget mig. For mig er mode ikke en utilnærmelig verden, men derimod en verden af historiefortæller! Tøjet afslører en lille bid om den person der står foran dig, som kun den person kan fortælle.

Og derfor vil du på Elinetychsendotcom finde alt det der inspirere mig indenfor mode, beauty og indretning. Det være sig lige fra genbrug, de nyeste kollektioner fra diverse brand til de folk der inspirere mig. Alt det bliver blandet ind her med personlige daglige ting på min online fashiondagbog.

Hvem er jeg så?

Udover at være tosse glad for mode er jeg gift med Christian der til dagligt arbejder som Præst i Frikirken Silkeborg, mor til 2 helt igennem fantastisk drenge; Mikas og Asger og ELSKER musik. Jeg er 29 år gammel, og blev i Juni 2018 uddannet lærer.
Derudover har jeg sammen med Liselotte Asmussen bloggernetværket; Aalborg Bloggers, hvor vi i samarbejde med firmaer arrangere events og samarbejder for bloggere.
Ydermere brænder jeg for SOME og kommunikation, og har gennem bloggen netop opnået en del erfaring indenfor dette felt. Så hvem ved, hvad fremtiden ville bringe af muligheder 😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.